دین وزندگی

اگر : هدفی برای زندگی دلی برا دوست داشتن وخدایی برای پرستش داری خوشبختی با آرزوی خوشبختی برای همه ی همکاران و دانش آموزان عزیزم

دین وزندگی

اگر : هدفی برای زندگی دلی برا دوست داشتن وخدایی برای پرستش داری خوشبختی با آرزوی خوشبختی برای همه ی همکاران و دانش آموزان عزیزم

الهى ! بحق خودت حضورم ده و از جمال آفتاب آفرینت نورم ده.
الهى ! راز دل را نهفتن دشوار است و گفتن دشوارتر.
الهى ! یا من یعفو عن الکثیر و یعطى الکثیر بالقلیل از زحمت کثرتم وارهان و رحمت وحدتم ده.
الهى ! سالیانى مى‏پنداشتم که ما حافظ دین توایم استغفرک اللهم در این لیلة الرغائب هزار و سیصد و نود فهمیدم که دین تو حافظ ما است احمدک اللهم.
الهى ! چگونه خاموش باشم که دل در جوش و خروش است و چگونه سخن گویم که خرد مدهوش و بیهوش است.
الهى ! ما همه بیچاره ایم و تنها تو چاره اى و ما همه هیچکاره ‏ایم و تنها تو کاره اى.
الهى ! از پاى تا فرقم در نور تو غرقم یا نور السموات و الارض انعمت فزد.
الهى ! شان این کلمه کوچک که به این علو و عظمت است پس یا على یا عظیم شان متکلم اینهمه کلمات شگفت لا تتناهى چون خواهد بود.
الهى ! واى بر من اگر دانشم رهزنم شود و کتابم حجابم.
الهى ! چون تو حاضرى چه جویم و چون تو ناظرى چه گویم.
الهى ! چگونه گویم نشناختمت که شناختمت و چگونه گویم شناختمت که نشناختمت...
هی دل چگونه کالای است که شکسته آن را خریداری و فرموده ای پیش دل شکسته ام.
الهی عاقبت چه خواهد شد و با ابد چه بایدکرد
الهی همه از تو دوا خواهند حسن از تو درد خواهد.
الهی اگر تقسیم شود به من بیشتر از این که دادی نمی رسد فلک الحمد.
الهی ما را یارای دیدن خورشید نیست،دم از دیدن خورشید آفرین چون زنیم.
الهی همه گویند بده حسن گوید بگیر.
الهی از نماز و روزه ام توبه کردم به حق اهل نماز و روزه ات توبه این نا اهل را بپذیر.
الهی به فضلت سینه بی کینه ام دادی بجودت شرح صدرم عطا بفرما.
الهی اگر چه درویشم ولی داراتر از من کیست که تو دارائی منی.
الهی دندان دادی نان دادی، جان دادی جانان بده.

الهی در سر خمار تو دارم و در دل اسرار تو دارم و بر زبان اشعار تو
الهی اگر گویم ستایش و ثنای تو گویم و اگر جویم رضای تو جویم
الهی اگر طاعت بسی ندارم اندر دو جهان جز تو کسی ندارم .

الهی در سر خمار تو دارم و در دل اسرار تو دارم و بر زبان اشعار تو
الهی اگر گویم ستایش و ثنای تو گویم و اگر جویم رضای تو جویم
الهی اگر طاعت بسی ندارم اندر دو جهان جز تو کسی ندارم .
الهی ظاهری داریم بس شوریده و باطنی داریم بخواب غفلت آلوده و دیده ای پر آب گاهی در آتش می سوزیم و گاهی در آب دیده غرق .

طبقه بندی موضوعی

خواص شگفت انگیز لاحول و لا قوه الا بالله

دوشنبه, ۱۶ آذر ۱۳۹۴، ۰۸:۴۴ ب.ظ
هر روز نام خدا را بر زبان جارى کن و بگو: لا حول و لا قوة الا بالله بر خدا توکل کن، ما را یاد کن، نام ما ببر و بر ما درود فرست.
 در آموزه های اسلام و روایات ائمه اطهار علیهم السلام اذکار مختلفی برای نزدکی به خدا و رسیدن به حوائج مورد توصیه است که هر یک دنیایی از عظمت و معنا و اجر و ثواب را در خود جای داده اند؛ از جمله این اذکار که خواصی شگفت انگیز دارد ذکر «لا حول و لا قوّة الّا باللَّه العلىّ العظیم» است.

از رسول خدا (ص) روایت شده است که فرمودند: «گفتن ذکر «لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظیم» دارویى است که نود و نه بیمارى را بهبود مى‌بخشد که آسان‌ترین آنها اندوه است و معناى این کلمه چنین است هیچ حرکت و نیرویى جز به سبب و خواست خدا پدید نیامد.»

هشام بن احمر مى‏ گوید: از امام صادق (ع) شنیدم که مى ‏فرمودند: «[پدرم مى فرمود:] هر کس بگوید: «لا حول و لا قوّة الّا باللَّه العلىّ العظیم» خداوند هفتاد نوع بلا را از او دور مى ‏سازد که کمترین آنها خفگى است.»

همچنین، عمر بن یزید مى‏ گوید: امام صادق (ع) فرموده اند: «هر کس هر روز صد مرتبه بگوید: «لا حول و لا قوّة الّا باللَّه» خداوند هفتاد نوع بلا را که آسان‏ترین آنها اندوه است از او برطرف مى‏ کند.»

و ابو سعید خدرى مى‏گوید: پیامبر اکرم (ص) فرموده اند: «هر کس هنگام خروج از خانه بگوید: «بسم اللَّه» دو فرشته موکّل بر او مى‏ گویند: راه یافتى. و اگر بگوید: «لا حول و لا قوّة الّا باللَّه» مى‏ گویند: مصون داشته شدى. و اگر بگوید: «توکّلت على اللَّه» مى‏ گویند: کفایت شدى. پس شیطان مى ‏گوید: من چگونه بر بنده ‏اى که راه یافته و مصون داشته شده و کفایت گردیده است دست یابم؟»

بکیر مى‌گوید: از امیرالمومنین (ع) شنیدم که مى‌فرمودند: «رسول خد صلی الله علیه و آله به من فرمودند: «اى على! آیا به تو کلماتى نیاموزم؟ هر گاه که در سختى و بلایى در افتى، بگو بسم الله الرحمن الرحیم، لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظیم؛ زیرا خداوند عزوجل به وسیله آن انواع بلا را از تو دور می‌کند.»

امیرمومنان امام على (ع) خطاب به کمیل بن زیاد مى‌فرمایند: «اى کمیل ! هر روز نام خدا را بر زبان جارى کن و بگو: « لا حول و لا قوة الا بالله» بر خدا توکل کن، ما را یاد کن ، نام ما ببر و بر ما درود فرست. اى کمیل! به هنگام غذا نام خدایى را که با اسمش هیچ دردى زیان نرساند و نامش براى هر بدى و دردى درمان است به زبان آور . اى کمیل! به هنگام هر سختى بگو: « لا حول و لا قوة الا بالله » تا خدا آن را کفایت کند. و به هنگام نعمت بگو: الحمدلله تا زیاد شود و چون روزى‌ات دیر رسد، استغفار کن تا خدا گشایش دهد.»

و امام صادق (ع) است که فرمودند: «آن کس که هزار بار بگوید «لا حول ولا قوة الا بالله» خداى تعالى زیارت کعبه را روزى‌اش خواهد نمود و اگر مرگش نزدیک باشد، خدا آن را به تاخیر خواهد انداخت تا حج را روزى‌اش سازد.»

امام رضا (ع) فرموده اند: «هر کس پس از نماز صبح صد بار بگوید: «بسم الله الرحمن الرحیم، لا حول و لا قوة الا بالله العلى العظیم» به اسم اعظم خدا از سیاهى چشم به سفیدى آن نزدیک‌تر شده و به راستى که در مدار اسم اعظم قرار گرفته است.»

منابع:

ثواب الاعمال

مستدرک الوسائل

اصول کافی

سفینه البحار
  • طاهره نظیفی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی