نوشیدنی های مناسب ماه رمضان

با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و همزمان شدن با روزهای گرم تابستان تصمیم گرفتم نوعی از نوشیدنی های تابستانی را برایتان شرح بدهم.
نوعی از شربتها که این روزها بسیار مرسوم
هست و در همه خونه ها پیدا می شود ، شربتهای میوه ای هستند. که معمولا
اینطور هست که مربای آن میوه را درست می کنیم و شهد آن را جدا می کنیم.
ولی
شربتهایی که امروز می خواهم راجع به آن صحبت کنم شربتهای گیاهی هستند.
شربتهای گیاهی به دو صورت می توانند تهیه بشوند . یا آن گیاه را با کمی آب و
شکر می جوشانیم و بعد از سرد شدن و صافی کردن با مقداری آب و یخ مخلوط
کرده و میل می کنیم، یا به صورت عرقیجات هستند که با مقداری شربت پایه (2
پیمانه شکر+ 1 پیمانه آب را می جوشانیم تا شکر حل شود و کمی غلیظ شود) و آب
و یخ سرو می شود.
به این روش هر نوع عرق گیاهی که بخواهید می
توانید به صورت شربت میل کنید . فقط باید در نظر داشته باشیم که بعضی
عرقیات را به خاطر طعم و عطر تندشان زیاد استفاده نکنیم. مثلا در هر لیوان
آب، شربت را به مقدار دلخواه و عرقیات را در حد دو تا سه قاشق اضافه می
کنیم و با یخ سرو میکنیم. البته اضافه کردن مقداری طعم دهنده مثل آبلیمو در
طعم نوشیدنی خیلی تاثیر دارد. خوشبختانه عرقیات تنوع بسیار بالایی دارد و
برای سلامتی واقعا مفید هستند و می توانیم هم متنوع بنوشیم و هم سالم.
نوشیدنی نعناع :
عرق نعناع | 2 قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | 2 قاشق غذاخوری |
آب | 1 لیوان |
شربت پایه | به مقدار لازم |
نوشیدنی بهارنارنج :
عرق بهارنارنج | 2 قاشق غذاخوری |
آب پرتقال | 1/2 لیوان |
آب | 1/2 لیوان |
شربت پایه | به مقدار لازم |
نوشیدنی گل گاو زبان:
دم نوش گل گاو زبان | 1/2 لیوان |
آب | 1/2 لیوان |
شربت پایه | به مقدار لازم |
عرق سنبل الطیب | 2 قاشق غذاخوری |
آب لیمو | 1 قاشق غذاخوری |
- ۹۴/۰۴/۰۵